Schadeherstel bij Totaal Autoservice De Rooy


Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan uw auto is altijd vervelend. Wanneer u deze schade laat herstellen door Totaal Autoservice De Rooy weet u zeker dat de schade compleet en betaalbaar verholpen wordt. Totaal Autoservice De Rooy werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

Het beste advies

Totaal Autoservice De Rooy verzorgt het onderhoud en de reparatie voor alle type en merken personenauto’s én lichte bedrijfsauto’s. Ook bent u als lease rijder bij ons welkom.

Wij geven u vakkundig en persoonlijk advies over hoe de schade het beste hersteld kan worden. We zijn transparant in wat we doen en uiteraard gaat alles in overleg en met uw toestemming. Bij Totaal Autoservice De Rooy komt u daarom niet voor verrassingen te staan, ook omdat we altijd vooraf een offerte leveren.

Gratis leenauto

Tijdens het herstellen van de schade krijgt u van Totaal Autoservice De Rooy een gratis leenauto mee. Zo blijft u mobiel terwijl wij aan uw auto werken.

schade2

icon_apk

APK

Totaal Autoservice De Rooy keurt alle veiligheids- en milieuaspecten van uw auto op een duidelijke, vakkundige en betaalbare manier. Afspraak maken >

icon_kleinebeurt

KLEINE BEURT

Totaal Autoservice De Rooy controleert tijdens een kleine beurt grondig op maar liefst 31 afzonderlijke punten uw auto. Daarnaast wordt de olie bijgevuld en het oliefilter vervangen. Afspraak maken >