APK


De algemene periodieke keuring (APK) is een verplichte jaarlijkse keuring van uw auto. Wanneer uw auto niet APK gekeurd is, riskeert u een boete. De keuring is verplicht gesteld door de overheid om veiligheid in het verkeer te bevorderen.

Tijdens een APK van Totaal Autoservice De Rooy controleren wij uw gehele auto op veiligheids- en milieuaspecten. Wij geven u een duidelijke uitleg waar we de auto op keuren, wat er eventueel mis is en wat de kosten zijn.

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat Totaal Autoservice De Rooy zorgvuldig en vakkundig te werk gaat. Daarnaast zijn onze medewerkers bijgeschoold over de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Belangrijkste punten APK


Wij voeren de keuring grondig en transparant voor u uit. De belangrijkste punten waarop wij keuren zijn:

• Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
• Milieuaspecten: uitlaatgassen
• Algemene keuring: kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer, brandstof

Totaal Autoservice De Rooy

icon_grotebeurt

GROTE BEURT

Totaal Autoservice De Rooy controleert uw auto tijdens een grote beurt grondig op 95 belangrijke punten. Daarnaast worden diverse filters vervangen, verschillende vloeistoffen bijgevuld en de motorolie ververst. Afspraak maken >

icon_banden

BANDEN

Totaal Autoservice De Rooy biedt u een uitgebreide bandenservice. U kunt bij ons terecht voor alle merken zomer- en winterbanden. Afspraak maken >